Захворюваність зростає: статистика COVID-19 у Харківській області

Минулої доби від коронавірусу померло 17 людей

За добу захворюваність на COVID-19 в Харківській області зросла на 0,6% і склала 208 979 осіб. Станом на 2 листопада у регіоні виявили 1337 нових випадків інфікування. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Так, загальна кількість випадків у Харківській області досягла 208 979 громадян.

Минулої доби від коронавірусу померло 17 осіб ( всього з початку пандемії - 4 739), а одужало 922 пацієнти ( всього - 170 889).

Кількість "активно хворих" зросла на 398 пацієнтів і склала 33 351 особу.

Загалом в Україні виявили 19 455 нових коронавірусних кейсів. Станом на сьогодні, Харківська область на п'ятому місці щодо поширення коронавірусного захворювання в країні. Найбільше нових випадків зафіксували на Одещині – 1908.

Зазначимо, що вчора на Харківщині коронавірус виявили у 1227 мешканців. За добу від COVID-19 померло 19 людей.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що відомий лікар Євген Комаровський назвав три правила , які можуть сприяти зниженню зараження коронавірусом. За словами лікаря, все, що потрібно, - носити медичну маску, уникати натовпу і ходити на свіжому повітрі. Медик зазначив, що зараз, коли діти перебувають на канікулах, інфекцію можуть підхопити дорослі. Тому на батьків лягла ще більша відповідальність. Крім того, фахівець наголосив і на важливості вакцинації проти коронавірусу для збереження життя та здоров'я.

А також завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський пояснив, чому триває пандемія за 7 мільярдах введених доз вакцин.




Харьковчанин

2 листопада 2021, 09:49

Сколько в городе будет править неуважаемый "господин" Терехов, столько и будет продолжаться пандемия коронавируса, так как эта власть абсолютно ничего не делает для борьбы с ковидом! Наоборот, они постоянно организовывают бесконечные массовые мероприятия, собирая людей в толпу, тем самым, провоцируя новые всплески заражаемости смертельным вирусом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися