У мерії розповіли про ситуацію з COVID-19 у Харкові

За словами Світлани Горбунової-Рубан, захворюваність йде на спад

У Харкові фіксують поступовий, але все ж таки спад захворюваності COVID-19. Про це під час брифінгу у вівторок, 16 листопада, повідомила віцемер міста Світлана Горбунова-Рубан, повідомляє Status Quo.

"На сьогодні у реанімаціях 83 особи, а на ШВЛ - 43. Потихеньку захворюваність йде на спад, тому що, ви пам'ятаєте, ці цифри були набагато більшими. За минулу добу госпіталізували в Харкові 36 осіб", - розповіла представник мерії.

Зазначимо, що, за словами Горбунової-Рубан, у Харкові відкриють ще один центр вакцинації проти COVID-19. Тепер охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусу в амбулаторії П'ятихаток (вулиця Вальтера, 8).

Нагадаємо, що захворюваність на коронавірус в Харківській області станом на 16 листопада зросла на 0,24% і склала 227 745 осіб. Усього минулої доби в регіоні виявили 547 нових випадків інфікування. Зазначається, що станом на сьогодні від наслідків захворювання померло 36 осіб (5115 з початку пандемії), одужали - 1370 пацієнтів (загалом 187 448). Кількість "активно хворих" знизилася на 859 пацієнтів, склавши 35 182 особи.

Інші новини:

- Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.

– Напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів про вакцинацію у пасажирів. Чи справді цей документ потрібний для проїзду громадським транспортом міста — читайте у матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися