Лікар заявив, що непродумана вакцинація призвела до величезної кількості смертей в Україні

Волянський прокоментував ситуацію з коронавірусом в Україні

Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський прокоментував ситуацію з коронавірусом в Україні. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"За три місяці ми втратили 33 тисячі людських життів. Безпосередньо від Covid. Якщо рахувати всі додаткові смерті (неврахований Covid, надлишкові летальні інфаркти) - ця цифра досягне 60 тисяч. Це ціна безглуздої вакцинації публічних осіб, військових, працівників готельного бізнесу, вагітних, молодих людей, дітей та підлітків  замість щеплення вразливих. А що зараз? А зараз напруженість буде спадати та до Миколи в деяких регіонах України епідемічна активність знизиться до мінімальної. І ще одне. Час втрачено, смертей багато. Але і зараз треба вакцинувати вразливих", - Написав лікар.

Коронавірус у Харкові:

До цього Андрій Волянський поділився своєю думкою про новий штам коронавірусу Омікрон. Лікар вважає, що зараз насамперед потрібно вакцинувати дітей та літніх людей від грипу, бо актуальні штами грипу пробивають ізоляційні заходи.

У Харківській області з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, аби вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися