Харківський лікар розкритикував міністра охорони здоров'я України

Лікар із Харкова заявив, що Ляшка скоро знімуть з посади міністра охорони здоров'я

Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що підсумки роботи Віктора Ляшка на посаді міністра охорони здоров'я – це 100 тисяч доданих смертей за останні місяці. Відповідний пост лікар опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Ви запитаєте - чому підсумки? Його ж ще не зняли? Знімуть. МОЗ розширив перелік професій, що передбачає обов'язкову вакцинацію. Дорогі українці, ви не втомилися від цього марення, що походить від Мінохоронздоров'я щодня? Щодня помирають сотні людей похилого віку, яких не вакцинували з вини МОЗ, але постійно ми отримуємо нові й нові ідіотичні новації від МОЗ. Давайте називати речі своїми іменами. Дельта-хвиля в Україні завершується. Ціною 100 тисяч життів. Старих людей.  Мам, тат, дідусів, бабусь. Які не мали померти зараз.Але померли. І це вина виконавчої влади", - написав Волянський.

jmuB_VEaImqQo6OO-z1ZKgE-z.jpg

Коронавірус на Харківщині:

У Харківській області з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

У Харківській області на 9 грудня коронавірус виявили у 566 мешканців. За добу від COVID-19 померло 36 людей. В області COVID-19 діагностували вже 238 436 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 5932 хворих. Одужало від коронавірусу 213 675 людей. Зараз під наглядом медиків перебуває 18829 пацієнтів.

 У Харкові сьогодні немає вакцини AstraZeneca. Протягом кількох днів її немає у жодному пункті вакцинації регіону. Так, за інформацією джерела, надходження нової партії вакцини очікують у регіоні до кінця цього тижня. Проте скільки саме їх буде – невідомо. За словами Максима Хаустова, отриману вакцину AstraZeneca будуть використовувати лише для введення другої дози харків'янам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися