У яких районах Харківської області більше хворіють Covid-19: статистика на 5 січня

За добу від коронавірусної інфекції померло вісім людей

У Харківській області знову погіршується ситуація із захворюваністю на коронавірус. За останню добу діагноз COVID-19 підтвердили 178 людей. Це на 37 випадків захворювання більше, ніж днем раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Як передає джерело, із загальної кількості хворих за останню добу, 146 осіб є мешканцям та Харківського району, а 140 – мешканцями Харкова.

Далі за кількістю хворих йде Лозівський район. За добу виявлено 11 випадків захворювання. Потім Чугуївський район. Там зафіксовано 6 випадків зараження коронавірусною інфекцією. П'ять випадків за добу в Ізюмському та Куп'янському районах. У Красноградському районі виявлено 4 випадки зараження. У Богодухівському районі – 1 випадок.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що всього по області зареєстровано 243 828 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 231 542 хворих одужали, 6 399 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв читачам про те, що харківський лікар Євген Комаровський розповів, чим відрізняються симптоми грипу від симптомів коронавірусу, і про те, який головний симптом є характерним для ковіду. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що лікар із Харкова заявив, що у 2022 році ситуація з коронавірусом буде не такою трагічною. На думку медика, додана смертність повинна змінитись компенсацією (зменшенням кількості смертей у порівнянні з допандемічним періодом). І це станеться вже 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися