Харківський університет відновив навчання: подробиці

Освітній процес для студентів ВНЗ відновлено з 28 березня

У Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна було ухвалено рішення відновити дистанційне навчання відсьогодні, 28 березня. Про це повідомляється у пресслужбі університету.

За інформацією джерела, згідно з розпорядженням проректора розпочнуться заняття в асинхронному онлайн-режимі з використанням платформ дистанційної освіти та з максимальним урахуванням потреб та можливостей усіх учасників освітнього процесу.

Зазначається, деякі дисципліни, які вимагають присутності студента на занятті (лабораторія, практика тощо.), перенесуть на наступний семестр. Однак це не стосується випускних курсів.

Процес взаємодії зі студентами (аспірантами) буде організовано у максимально лояльному форматі:

- учні мають право де завгодно здобувати неформальну освіту, результати якої будуть враховані;

- мають можливість скористатися внутрішньою та зовнішньою академічною мобільністю;

- мають право оформлення індивідуального навчального плану;

- перебування студента (аспіранта) у ТрО, ЗСУ або на окупованій території може бути підставою для надання академічної відпустки.

Сесію для студентів не випускних курсів було переміщено на період з 1 по 15 липня 2022 року.

Випуск студентів має відбутися:

- для магістрів – до 25 травня 2022 року;

- для бакалаврів – до 24 червня 2022 року.

Читайте також:

У Харкові обстріляли національний університет внутрішніх справ. У поліції показали, як виглядає зруйнована будівля зсередини. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Російські окупанти зруйнували харківський ВНЗ. Університет, який навчав будувати та створювати нове, сьогодні виявився практично знищеним. У Мережі опубліковано фото.

У Харкові під обстрілом загинув в'язень нацистської Німеччини. Романченко потрапив до Бухенвальда в 1942 році, а в наступні три роки пройшов концтабори Пенемюнде, Дора-Міттельбау та Берген-Бельзен.

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися