На Харківщині відновлюють навчальний процес: деталі

Для безпеки дітей заняття проводитимуться дистанційно

У навчальних закладах Чугуївської територіальної громади із квітня відновлюють заняття. Про це повідомляється у прес-службі Чугуївської міської ради.

Так, ухвалено рішення розпочати навчальний процес уже з цього тижня, із п'ятниці, 1 квітня. Заняття проводитимуться дистанційно для безпеки учнів.

У міськраді зазначили, що оскільки зараз немає жодних можливостей для планування та проведення онлайн уроків, учні отримуватимуть через Viber та Classroom посилання на відеоуроки, конспекти, презентації з поясненням навчального матеріалу, а потім після виконання домашніх завдань надсилатимуть його вчителям для перевірки.

Короткі терміни для домашнього завдання не будуть встановлені. На допомогу учням будуть також матеріали "Всеукраїнської школи онлайн".

Читайте також:


Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися