Харків'янам розповіли про “мирну” боротьбу: деталі

Дмитро Безкоровайний розповів учасникам проєкту про армрестлінг

У Харкові проходить освітньо-спортивний проєкт “Енциклопедія спорту”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, онлайн ініціатива покликана популяризувати різні види спорту, здоровий спосіб життя та заняття фізкультурою. Щотижня харків’янам та всім охочим українцям розповідають про окремий вид спорту. Також знайомлять з історією його виникнення та особливостями. Слухачі можуть брати участь у майстер-класах. 

Дмитро Безкоровайний розповів слухачам про армрестлінг (https://t.me/SportSendBot). Це найдемократичніший і “мирний” вид єдиноборств, де людина будь-якого віку може отримати шанс здобути перемогу над суперником.

Відповідно до умов проєкту, тричі на тиждень, по понеділках, середах і п’ятницях, учасники зможуть переглядати відео від провідних тренерів і вихованців харківських спортивних федерацій та організацій. Відео будуть розміщувати в Telegram-каналі і на сторінках управління у соцмережах. Проєкт стартував у понеділок, 30 січня. “До участі в “Енциклопедії спорту” запрошують долучитися всіх охочих українців, представників спортивних федерацій та організацій, які бажають розповісти про свій вид спорту широкому загалу”, - наголосили в міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харкова запрошують на відкрите тренування до торговельно-розважального центру "Нікольський". Тренування відбудуться на мінус третьому поверсі підземного паркінгу. У рамках заходу заплановане легке тренування, після чого усі охочі зможуть долучитися до запальної зумби та вивчити танцювальну зв’язку разом із тренерами Sobko Fitness Family.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися