Без вищої освіти: яку роботу та зарплату пропонують у Харкові

Стали відомі вакансії в Харкові, на які не потрібна вища освіта

У Харківському обласному центрі зайнятості опубліковано оновлений список вакансій. У більшості з них зазначено, що наявність вищої освіти у претендента на посаду є обов'язковою. Також є низка вакансій, на які роботодавці готові брати за наявності повної загальної середньої освіти.

База обласної служби зайнятості містить 1,1 тис. актуальних вакансій, що становить 20% довоєнного рівня. Близько 84% вакансій зосереджено у місті Харків. Переважно це попит на працівників робітничих професій, загалом частка таких вакансій становить 60%.

У більшій частині запропонованих оголошень про роботу є вимога - наявність вищої освіти або професійно-технічну освіту. У списку є також вакансії, на які роботодавці готові брати без вищої освіти.

Список вакансій та зарплати:

Двірник – 6 500 гривень;

Комірник – 8 500 гривень;

Монтер колії – 10 300 гривень;

Сторож – 10 000 гривень;

Підсобний працівник – 6 500 – 8 000 грн;

Прибиральник службових приміщень – 6 500 гривень;

Нагадаємо, що раніше у Харківській обласній військовій адміністрації опублікували ТОП-10 вакансій тижня у Харкові. На першому місці вакансія головного бухгалтера із зарплатою у розмірі 26 000 гривень.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:


 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.




Партия 5.10

23 серпня 2022, 15:35

Депутатам и министрам надо такие зарплаты платить, хотя для них и этого слишком много !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися