У Харкові заарештували підприємство: хто власник

Корпоративні права заарештовано на 1 мільйон гривень.

За клопотанням прокуратури арештовано корпоративні права харківського підприємства у розмірі 1 млн грн: засновники компанії — громадяни рф. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). 

Під час досудового розслідування встановлено, що засновниками та кінцевими бенефіціарами підприємства у м. Харкові є батько та син, які є громадянами рф. Компанія займається виробництвом готових текстильних виробів, крім одягу. 

Правоохоронцями виявлено значний ризик прийняття рішень керівництвом компанії щодо подальшого забезпечення на території України провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором.  

30 травня 2023 року слідчий суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова задовольнив клопотання прокурора окружної прокуратури та наклав арешт на корпоративні права підприємства, засновниками яких є громадяни рф, на загальну суму 1 млн гривень.

Наразі вирішується питання про передачу арештованих активів до АРМА.

Досудове розслідування проводить СВ відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 1 червня вводять зміни до безкоштовних соціальних автобусів у Харківській області

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга.

Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн. Розклад можна подивитися за посиланням.

У Харкові підозрюють у злочині працівників "Харківгазу": що накоїли чоловіки

Допомагали окупантам в налагодженні газопостачання — двом робітникам АТ "Харківгаз" повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Що саме робили пристосуванці, читайте за посиланням.

У Харкові запрацює дитяча залізниця: коли запустять перший потяг

У Харкові з 1 червня відновить рух потягів дитяча залізниця "Мала Південна". Про це повідомила речниця "Південної залізниці" Ірина Гаманенко.

Дитяча залізниця працюватиме з 1 червня до 29 жовтня 2023 року. Потяги курсуватимуть у вихідні дні з 11:00 до 15:30. У будні дні — згідно з попередніми груповими замовленнями. Інформацію щодо заявок можна отримати за тел. 057 707-02-33.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися