До Харкова приїхав Олександр Усик (ФОТО)

У Харкові відкрили нові та сучасні спортивні зали

У Харкові після ремонту запрацював боксерський клуб "Побідоносець" у Палаці спорту. На відкриття приїхав Олександр Усик. Відповідні фотографії опублікували у пресслужбі Харківської міської ради.

На відкритті також був мер Харкова Ігор Терехов, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, голова Харківської облдержадміністрації Олег Синєгубов та український спортсмен і політик, борець греко-римського стилю, олімпійський чемпіон Жан Беленюк.

Читайте також:

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що 13 лютого у парку Горького харків'ян запрошують святкувати День святого Валентина. Цього дня будуть проводитись музичні батли для дітей, церемонії поєднання сердець, для закоханих будуть організовані спеціальні конкурси, а також багато іншого.

Харків'ян запрошують на цікаву виставку. На ній свої роботи представить Землянська Тетяна. Вхід на виставку безкоштовний. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові планують провести реконструкцію скверу. Вже до 2024 року у ньому може з'явитися новий пам'ятник і нові локації. Крім того, буде проведено реконструкцію меморіалу воїнам-інтернаціоналістам.

Жителям Харкова пропонують привітати з Днем святого Валентина бездомних тварин, які мешкають у притулках. Подарувати бездомним котам і собакам частинку свого тепла може кожен, вік учасників акції не має значення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися