Харківські боксери здобули дві медалі на Чемпіонаті Європи

Хлопці і дівчата з Харківщини здобули золоту та бронзову медалі на європейській першості

Змагання тривали з 17 по 25 серпня в словенському Маріборі. За результатами чемпіонату Європи з боксу серед юнаків та дівчат спортсмени Харківської області здобули золоту та бронзову медалі. Про це повідомляється на сайті Харківської ОВА.

Загалом Харківщину в складі збірної команди України представляли два боксери та обидва здобули нагороди.

Чемпіоном Європи у вазі до 70 кг став Кирило Бондаренко. У фіналі вихованець тренера Олексія Солодовнікова переміг суперника з Угорщини. Бронзовим призером у вазі до 48 кг став Кирило Горбунов. У півфіналі вихованець Сергія Верходанова поступився супернику з Англії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про другу золоту медаль Катерини Садурської на чемпіонаті світу з дайвінгу. Харківська спортсменка здобула перемогу 24 серпня під час виступу на міжнародних змаганнях, які в ці дні проходять у Гондурасі. Цього разу їй підкорилася глибина 78 метрів в дисципліні CNF (пірнання з постійною вагою без ласт), що стало також новим рекордом світу. Нагадаємо, що першу золоту медаль цього чемпіонату Катерина здобула в дисципліні FIM, пірнувши на глибину 97м. Чемпіонат світу проходить з 20 по 27 серпня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими баскетболістами медалі на Першості України. У Кременчуці Полтавської області завершився етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед дорослих. Про це повідомили в міському спорткомітеті. В чоловічій сітці змагань було заявлено 15 команд, які було розподілено на п’ять груп – до плей-оф пройшли лише переможці груп – напряму в півфінал переможці груп A, B та C, а переможці груп D та E (Політехнік-2 та PUSH-TEAM-2) зіграли між собою в чвертьфіналі. Третіми на турнірі стали гравці команди Політехнік-2 (Олексій Ларін, Микита Бондаренко, Владислав Фісун та Данііл Шорко). Харківʼяни у матчі за третє місце перемогли Полтаву — 20:12.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися