Юні каратисти Харкова стали срібними призерами на чемпіонаті у Львові

Харків’яни стали одними з кращих з 230 спортсменів країни.

Вихованці "Karate Club TIGER" Центру дитячої та юнацької творчості № 6  успішно виступили на відкритому чемпіонаті Львівської області зі шотокан карате-до С.К.І.Ф. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Адміністрації Немишлянського району,  Єгор Митрофанов і Софія Некрашевич стали срібними призерами чемпіонату (керівник - тренер, майстер спорту України міжнародного класу з карате-до Антон Ніколаєнко).

Усього в змаганнях взяли участь 230 спортсменів, які представляли чотири області країни.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Юні спортсмени Харкова "взяли" п’ять медалей натурнірі з бадмінтону в Австрії. Спортсмени змагалися сольно і в парах.

Вихованці відділення бадмінтону Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13 успішно виступили на турнірі "Austrian U17 International 2022", який проходив з 7 по 9 жовтня в місті Медлінг (Австрія). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Адміністрації Салтівського району.

На рахунку юних спортсменів – дві золоті, дві бронзові та одна срібна медаль. У жіночій одиночній категорії І місце зайняла Анастасія Алимова.У жіночій парній категорії першими стали Олександра Боцман та Дар’я Кошечкіна, ІІ місце посіли Анастасія Алимова та Раія Альмалальха. У змішаній парній категорії дві бронзи завоювали пари – Федір Тюрін - Олександра Боцман та Сергій Марущак - Анастасія Алимова.

"Вітаємо гравців, їхніх тренерів та батьків! Бажаємо удачі на наступних турнірах!" - побажали у райадміністрації.

Також харків'янка стала чемпіонкою світу з підводногоспорту. Катерина Садурська встановила рекорд. З 1 по 8 жовтня 2022 р. у м. Каш (Туреччина) проходив чемпіонат світу з підводного спорту (фрідайвінг, відкрита вода). У складі збірної команди України спортсменка Харківської області Катерина Садурська стала чемпіонкою світу з дисципліни FIM (вільне занурення) із результатом 92м (національний рекорд).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися