Харківські спортсмени здобули 28 медалей на першості України

Турнір був присвячений воїнам, загиблим в зоні АТО

Харківʼяни медально виступили на всеукраїнському турнірі з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію сайту "Kharkiv sport city".

Відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2009 і 2010-2012 р.н. памʼяті загиблих воїнів у зоні АТО О. Аніщенка та М. Савченка відбувся 17 вересня у Сумах. 

Харківські дзюдоїсти виграли на ньому 28 медалей. Зокрема спортсмени здобули 11 золотих нагород, шість срібних та 11 бронзових.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими спортсменами шести медалей на чемпіонаті Європи з сумо. Харківські спортсмени здобули медалі чемпіонату Європи з сумо серед дорослих. Змагання проходили з 15 по 17 вересня у Польщі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Сумоїсти Харківської області здобули одну золоту, дві срібні та три бронзові медалі. Чемпіонкою Європи у ваговій категорії до 65 кг серед жінок стала Олена Нікітінська. Вона успішно дійшла до фіналу, де перемогла іншу харківську спортсменку Софію Бордінських, яка, відповідно,  посіла друге місце в цій ваговій категорії. Також срібною призеркою чемпіонату Європи стала Тетяна Караченко (вагова категорія до 73 кг). На рахунку чоловіків були три бронзові медалі, які здобули Нікіта Каневський ( до 77 кг), Демід Караченко ( до 85 кг) та Олександр Примаченко ( 92 кг). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими дзюдоїстами двох медалей на чемпіонаті Європи. Харків'яни виграли дві медалі на молодіжному чемпіонаті України з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років відбувся 15 вересня у столичному легкоатлетичному манежі. За підсумками змагань спортсмени Харкова вибороли дві медалі: Данило Кравченко став віцечемпіоном країни у ваговій категорії до 60 кг, а Марк Чередниченко здобув бронзу у вазі до 73кг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися