Харківські юніори медально виступили на всеукраїнських змаганнях

Турнір проходив у Полтаві

У Полтаві пройшов відкритий Всеукраїнський турнір з тхеквондо "Кращий з кращих". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За його підсумками призові місця посіли учні ліцею №48 Основ'янського району. 

Перемогу здобули Марія Боєва та Владислав Світличний, другі місця посіли Владислав Бекетов, Іван Близнюк, Віра Канцедал, Дмитро Борох, Дар'я Козіна та Єгор Янголенко. Бронзовими призерами стали Олександр Ларін, Анатолій Третяк, Богдан Томах, Катерина Козлова та Кирило Пліско.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про створення нової спортивної команди у ХарковіХарківські "Пантери" збирають нову хокейну команду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Жіночий хокейний клуб "Пантери" відкрив набір у жіночу хокейну команду на роликових ковзанах. До участі запрошують і дівчат віком від пʼяти років, і жінок. У цьому новому виді спорту себе можуть спробувати всі бажаючі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про черговий етап Спартакіади у Харкові. У Харкові визначили найсильніших більярдистів спартакіади з масових видів спорту. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". У місті триває спартакіада з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова". Переможців в етапі з більярду спартакіади з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова" визначили у клубі "Morris" 26 жовтня.  Чемпіоном стала команда КП "Ритуал". Друге місце посів колектив "Комплексу з вивозу побутових відходів". На третій сходинці розташувалися співробітники адміністрації Київського району харківської міської ради. Загалом участь у змаганнях взяли 22 команди. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися