Харківські регбісти здобули черговий трофей

Збірна Харківської області впевнено перемогла "Поділля" та підняла над головами Кубок України

Харківські регбісти успішно дійшли до фіналу Кубку України, де з рахунком 7:0 перемогли "Поділля" з Хмельницького та стали володарями Кубка України 2023 року.Бронзові медалі виборов київський "Політехнік". Усього участь у турнірі взяли 9 команд.

Для збірної Харківської області це вже третій найвищий титул з усіх різновидів регбі в цьому сезоні. Вони також стали чемпіонами України з регбі-7 та регбіліг-9. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про призначення легенди "Металіста" на керівну посаду в клубі. Радою директорів футбольного клубу "Металіст" на посаду віцепрезидента призначено легенду харківського футболу — Папа Гуйє. Про це стало відомо 19 серпня. Нагадаємо, що ФК "Металіст" вже сьогодні зіграє виїзний матч у Тернополі проти місцевої "Ниви". Після трьох турів Першої ліги харків'яни мають у своєму активі лише один заліковий пункт і посідають останнє місце у своїй групі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про бронзову медаль харківської дефлімпійської спортсменки на змаганнях з плавання. Харківська дефлімпійська спортсменка Катерина Іваненко стала бронзовою призеркою дефлімпійського чемпіонату світу із плавання. Про це повідомляють в Департаменті сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Іваненко виграла бронзову нагороду ЧС у жіночій естафеті 4x200 м вільним стилем. Бронзовим став заплив, в якому Катерина виступила разом із Анітою Махник, Іриною Терещенко і Дарʼєю Тарасенко (всі дівчата представляють Кіровоградську область). Для Катерини це вже не перші змагання такого високого класу. Вона вже представляла Україну на Дефолімпіаді і чемпіонатах світу та Європи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися