Харківський юніор став віце-чемпіоном світу з незвичного виду спорту

Степан Кінаш посів друге місце на чемпіонаті світу з літнього біатлону у Словаччині

У словацькому Брезно-Осрблі триває літній чемпіонат світу-2023 з біатлону. Юніори провели гонку з трьома нагородами для України. Повністю українським подіум зробили Богдан Борковський, Степан Кінаш та Віталій Мандзин, які фінішували першим, другим та третім відповідно. Про це повідомляє телеграм-канал "Kharkiv sport city".

На фініші спринту харківʼянин поступився 0.5 секунди переможцю гонки попри те, що пройшов дистанцію без жодної хиби. Натомість Борковський та Мандзин по одному разу заходили на штрафне коло.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими боксерами двох медалей на чемпіонаті світу. Змагання тривали з 17 по 25 серпня в словенському Маріборі. За результатами чемпіонату Європи з боксу серед юнаків та дівчат спортсмени Харківської області здобули золоту та бронзову медалі. Про це повідомляється на сайті Харківської ОВА. Загалом Харківщину в складі збірної команди України представляли два боксери та обидва здобули нагороди. Чемпіоном Європи у вазі до 70 кг став Кирило Бондаренко. У фіналі вихованець тренера Олексія Солодовнікова переміг суперника з Угорщини. Бронзовим призером у вазі до 48 кг став Кирило Горбунов. У півфіналі вихованець Сергія Верходанова поступився супернику з Англії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про другу золоту медаль Катерини Садурської на чемпіонаті світу з дайвінгу. Харківська спортсменка здобула перемогу 24 серпня під час виступу на міжнародних змаганнях, які в ці дні проходять у Гондурасі. Цього разу їй підкорилася глибина 78 метрів в дисципліні CNF (пірнання з постійною вагою без ласт), що стало також новим рекордом світу. Нагадаємо, що першу золоту медаль цього чемпіонату Катерина здобула в дисципліні FIM, пірнувши на глибину 97м. Чемпіонат світу проходить з 20 по 27 серпня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися