Харків'янка тричі перемогла на чемпіонаті світу

Змагання проходили у Греції

Катерина Садурська з Харкова здобула три перемоги на Кубку світу з фрідайвінгу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію видання "Sport.ua".

Змагання проходили у грецькій Каламаті 9-10 жовтня. У роздільних ластах із постійною вагою Садурська пірнула на 80 метрів. Це занурення дало їй першу перемогу. Без ластів українка взяла глибину 91 метр – це стало її другим чемпіонським титулом. Третю перемогу Садурська здобула у вільному зануренні тросом. Окрім трьох чемпіонських титулів, Катерина Садурська також стала другою у зануренні з постійною вагою у моноласті.

Нагадаємо, що влітку Катерина Садурська встановила світовий рекорд із занурень без ласт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харків'янами золотих нагород з фігурного катанняХарківський фігурист разом з партнеркою здобув "золото" міжнародних змагань у танцях на льоду серед юніорів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Міжнародний турнір з фігурного катання "Budapest Trophy" відбувся з 13 по 15 жовтня в столиці Угорщини. Золоту медаль змагань у танцях на льоду серед юніорів разом з одеситкою Іриною Підгайною здобув спортсмен із Харківської області Артем Коваль. Український дует у сумі за свій ритмічний та довільний танець отримав від суддів 141.44 бала та майже на десять балів випередив найближчих суперників з Польщі, на рахунку яких було 132.60 бала. Бронзовими призерами стали фігуристи з Чехії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіх харків'ян на українських змаганнях. Вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №4 успішно виступили на Кубку України та Всеукраїнському турнірі з козацького двобою (дорослі, юніори, юнаки, діти) "Пам’яті Героїв, полеглих у російсько-українській війні". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Як повідомили в Адміністрації Салтівського району, змагання пройшли 13-16 жовтня у місті Рівне. За підсумками виступів, Максим Шевченко виборов дві золоті нагороди у ваговій категорії до 50 кг, а Артем Лещенко здобув "бронзу" у ваговій категорії до 60 кг.



Джерело: https://sport.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися