Вчитель фізкультури біг майже добу: Відзначив День Незалежності

Педагог з Ізюмського району відзначив День Незалежності України

Вчитель фізкультури Липчанівського ліцею Куньєвської територіальної громади Віктор Шкарлет своєрідно відзначив День Незалежності України. Чоловік за 22 години та 50 хвилин з Харкова дістався до Ізюма. Про це розповіли у виданні "Слобідський край".

Свій пробіг Віктор почав ще 23 серпня від пам'ятника Тарасу Шевченку в Харкові. Він взяв з собою тільки воду і їжу для перекусу. Всього чоловік подолав 130 кілометрів: він не спав, проте частина дистанції пройшов пішки. Тепер спортсмен планує взяти участь в змаганнях з бігу в Одесі "Одеська сотка", який відбудеться у вересні.

Головні новини Харківській області:

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Психіатрична експертиза визнала хлопця абсолютно осудним і усвідомлюють свої дії.

У Харкові на перехресті вулиць Бакуліна та Шатилівській зібралося багато правоохоронців та спецпідрозділи, які з автоматами пробираються в приватний будинок. Про це в ЗМІ дізналися від очевидців. Крім цього журналістам розповіли, що спецоперацію проводять правоохоронці з департаменту карного розшуку поліції Харківської області.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими Антикорупціонер. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито недостовірну інформацію про нього і виплатити компенсацію в 50 тисяч гривень.

У Харківській області за станом на 27 серпня коронавірус виявили всього у 195 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 151 506 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 помер 3663 хворих. Одужали від коронавірусу вже 146 008 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 1835 пацієнтів.



Андрей

28 серпня 2021, 07:27

Молодец, только я не пойму только зачем

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися