На Харківщині російські окупанти пошкодили аеродром (ФОТО)

Спортивний аеродром, розташований у Харківській області у районі селища Новий Коротич, було пошкоджено. Про це повідомляє видання "Об'єктив", посилаючись на інформацію Харківського аероклубу ім. Гризодубової.

За словами джерела, 3 березня аеродром "Коротич" Харківського аероклубу пошкоджено авіацією супротивника. Також на сторінці аероклубу у Facebook зазначили, що літаки були сильно пошкоджені.

"Аеродром "Коротич" Харківського аероклубу знищено нальотом авіації противника. Інфраструктура аеродрому та літаки приведені в неробочий стан", - йдеться у повідомленні.

picture

Читайте також:

• З початку війни у Харкові безвісти зникли одразу кілька людей. Їхні родичі публікують у соціальних мережах орієнтування та фото. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович прокоментував наступ російських окупантів на Харків. За його словами, противник намагається продовжувати наступальну операцію на Харків, місто Лозова, намагаючись охопити Харків із заходу. Проте зробити цього не вдається.

Українські тварини разом із господарями сидять у метро. У соціальній мережі опублікували милі фотографії, зроблені у харківських підземках.

Скільки на Харківщині померло мирних жителів під час війни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися