"Вони тримаються, вони - молодці": Терехов відвідав поранених жителів Харкова

Ігор Терехов відвідав у лікарнях мирних жителів, які постраждали внаслідок обстрілів з боку російських окупантів

Мер Харкова Ігор Терехов записав чергове звернення до городян, у якому розповів про те, що сьогодні він відвідав у лікарнях потерпілих від нападу ворожих військ. Про це градоначальник повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі.

За словами Терехова, усі постраждалі намагаються триматися. У лікарні постійно постачають необхідні медикаменти та кисень. Окрему подяку мер висловив медикам, які працюють цілодобово та рятують життя людей, які постраждали від російської агресії.

"Ми робимо все можливе, а часом і неможливе. Тому що це Харків. Тому що це Україна. Ми разом. Ми – харків'яни! Ми переможемо!", - сказав Терехов.

Читайте також:

Харків перетворився на непрохідну фортецю для військ РФ. Міністр оборони України Олексій Рєзніков зазначив, що зараз вся Європа знає, що Харків – не тільки інтелектуальний і промисловий центр, а ще й місто відважних громадян.

У Харкові затримали коригувальника вогню противника. Його вдалося затримати в районі блокпоста в військовослужбовцях Харківського прикордонного загону. Зловмисника було передано співробітникам СБУ для подальших розглядів.

• Міський голова Ігор Терехов розповів про те, як городянам можна отримувати необхідні медикаменти. Провізори буквально відмовляються виходити на роботу, боячись, що будівля аптеки будь-якої миті може потрапити під обстріл. Самі харків'яни також боятимуться стояти в аптеках. Тож мер знайшов нове рішення.

• Обстріл будинків у Харкові 2 березня: стала відомо кількість жертв та постраждалих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися