Під час обстрілу Харкова російськими окупантами загинув тренер дитячої команди "Шахтаря"

Тренер був убитий уламком снаряда

Під час бомбардування Харкова загинув футбольний тренер дитячої команди "Шахтаря". Про трагедію на своїй офіційній сторінці у Facebook гендиректор клубу Сергій Палкін.

За інформацією джерела, 3 березня футбольного тренера дитячої команди "Шахтаря" було вбито осколком снаряда. Сергій Палкін закликав росіян не мовчати про те, що зараз відбувається в Україні.

"Росія вбиває українців. Зупиніть це божевілля! Не мовчіть, кажіть! Інакше це буде ваша особиста поразка. Поразка, яку пам'ятатимуть усі наступні покоління. Поразка, яку неможливо буде викреслити зі світової історії. І кожен з вас нестиме провину та відповідальність за скоєні злочини", - пише Палкін.

Читайте також:

• Харків перетворився на непрохідну фортецю для військ РФ. Міністр оборони України Олексій Рєзніков зазначив, що зараз вся Європа знає, що Харків – не тільки інтелектуальний і промисловий центр, а ще й місто відважних громадян.

• У Харкові затримали коригувальника вогню противника. Його вдалося затримати в районі блокпоста в військовослужбовцях Харківського прикордонного загону. Зловмисника було передано співробітникам СБУ для подальших розглядів.

• Міський голова Ігор Терехов розповів про те, як городянам можна отримувати необхідні медикаменти. Провізори буквально відмовляються виходити на роботу, боячись, що будівля аптеки будь-якої миті може потрапити під обстріл. Самі харків'яни також боятимуться стояти в аптеках. Тож мер знайшов нове рішення.

• Обстріл будинків у Харкові 2 березня: стала відомо кількість жертв та постраждалих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися