Харківський бізнесмен розвіяв чутки про голодних харків'ян у бомбосховищі (ФОТО)

У Харкові поки що немає проблем з їжею

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов заявив, що у підвалі його готелю "Суперіор" ніхто не голодує і їжі дуже багато. Чутки про голод та замкнених людей Юрій розвіяв на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі. Мені вже не смішно. Друга диверсія за пів дня. Перша мій мобільний у паблік волонтерів-водіїв, які відвезуть щонайменше до Полтави та максимум до Львова (дивно, що не до Варшави чи Будапешта). Наразі три дзвінки, один від милої (за голосом) дівчини Оксани, другий від Ганни Прокаєвої, яку я знаю і третій мене добив від Юлії Конотопцевої, яку я дуже добре знаю та поважаю. Питання одне, чим допомогти замкненим у підвалі Суперіора 100 харків'янам, які голодують. Мені не смішно. Довелося зателефонувати коменданту підвалу та попросити зробити фотки голодуючих. Продуктів, а зараз восьма доба триває вже, ще днів на 10-12. Тепло. Бетону над головою багато. Мені не смішно. Допоможіть розкрутити ланцюжок, звідки дикий фейк і навіщо. Чи є в якомусь бомбосховищі Харкова такі умови?", - написав Юрій.

Контекст:

В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня.

У районі Харкова з 24 по 26 лютого тривали запеклі битви. По всьому місту чутно постріли, регулярно звучить сирена. У неділю 27 лютого вперше бої перейшли до міста. Українська армія оперативно ліквідувала ворожих солдатів.

Вранці 1 березня окупанти завдали ракетного удару по центральній частині Харкова. Кадри знищених вулиць та доріг можна подивитися у матеріалі на "Коментарях".

Нагадаємо, війська РФ остаточно зняли маску та почали бомбити мирні міста. Так, до будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета . У Мережі було опубліковано фотографії з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися