Російські окупанти перетворюють Харків на руїни: ФОТО міста після обстрілу

Как выглядит Харьков после обстрелов

Харків – одне з тих міст України, які найбільше постраждали від дій російських окупантів. Деякі вулиці на очах перетворилися на руїни. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фото міста після обстрілів та розповіли про ситуацію у Харкові та області станом на 4 березня.

Станом на 4 березня ворожі війська вбили 39 мирних громадян, ще 272 особи зазнали поранень, з них 10 - діти. На території міста та області з 3 по 4 березня була велика кількість руйнувань та пожеж.

picture

"Найбільше знову дісталося найбільшому житловому масиву міста - мікрорайону "Північна Салтівка", обстріл якого зі ствольної та реактивної артилерії розпочався близько 15:40. Загалом горіло близько 40 багатоквартирних будинків. На їх гасіння залучалися 140 осіб техніки", - йдеться у повідомленні.

Наразі дані про загиблих та постраждалих уточнюються.

picture

За словами джерела, під час пожежі на вулиці Героїв праці співробітники ДСНС врятували 10 мешканців та ще 25 евакуювали. Внаслідок події загинули п'ятеро людей. Згоріло сім квартир.

picture

Також 3 березня російські окупанти розгромили аеродром у селищі Новий Коротич. Після цього літака були приведені в непридатність.

Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвалися.

picture

Читайте також:

• У Харкові затримали коригувальника вогню противника. Його вдалося затримати у районі блокпосту військовослужбовцям Харківського прикордонного загону. Зловмисника було передано співробітникам СБУ для подальших розглядів.

• Міський голова Ігор Терехов розповів про те, як городянам можна отримувати необхідні медикаменти. Провізори буквально відмовляються виходити на роботу, боячись, що будівля аптеки будь-якої миті може потрапити під обстріл. Самі харків'яни також боятимуться стояти в аптеках. Тож мер знайшов нове рішення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися