"Град", який обстрілював Харків, знищили

"Град", який тероризував Північну Салтівку 3 березня, було успішно ліквідовано. Про це повідомляється на офіційній сторінці Збройних Сил України.

За інформацією джерела, ЗСУ ліквідували РСЗВ, яка базувалася в Російських Тишках за Циркунами, і робила ворожі обстріли по найбільшому житловому масиву міста.

"Вони були знищені контрбатарейною роботою. За весь час у Харкові вдалося ліквідувати понад 500 одиниць ворожої техніки, якою окупанти завдавали найпідступніших ударів, від яких загинуло найбільше наших громадян", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Російські окупанти перетворюють Харків на руїни . У прес-службі ДСНС Харківської області показали фотографії, зроблені у місті після чергових бомбардувань та обстрілів.

Ігор Терехов дав інтерв'ю американському виданню The Washington Post і розповів, що зараз відбувається у Харкові та як живе місто в умовах страшної війни.

Через обстріл загинули тварини в харківському екопарку . Представники екопарку розповіли про пошкодження вольєра та деяких будівель, а також про смерть одразу трьох тварин. Крім того, під час обстрілу втекли кілька тварин.

У прес-службі Харківської міськради опублікували повний список аптек , які сьогодні, 4 березня, відкрито у Харкові. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Джерело: https://t.me/zsuwar/2354
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися