В Ізюмі окупанти зруйнували лікарню: пацієнти вибиралися з-під завалів (ФОТО)

Інформації про постраждалих наразі немає

Сьогодні у місті Ізюм, що на Харківщині, російськими окупантами було обстріляно лікарню, де перебували пацієнти та персонал. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник мера Ізюма Володимир Мацокін.

За словами джерела, черговою мішенню ворожих військ стала центральна міська лікарня. Зазначається, що пацієнти, які перебували усередині будівлі, вибиралися назовні з-під завалів. Наразі про жертв та постраждалих внаслідок пригоди не повідомляється.

picture

"Я думав, що ворота пекла зачинилися, а виявилося, що це був лише перший поверх. Це приймальне відділення нашої ЦМЛ. Мабуть, чергова секретна база НАТО. Хворі вибиралися з-під завалів як могли", - зазначив Мацокін.

У цій лікарні було сучасне обладнання, кисневі станції та багато іншого. Велика кількість коштів була вкладена до цієї лікарні, щоб створити людям комфортні умови. Проте російські окупанти не бачать жодних перешкод і навіть лікарня, де перебувають на лікуванні люди, не стала на шляху.

Читайте також:

• Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

• Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• Ігор Терехов порадував харків'янок, які ховаються від бомбардувань та обстрілів у метро, та привітав їх з 8 березня, подарувавши букети. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В Ізюмі окупанти зруйнували лікарню. Пацієнти вибиралися з-під завалів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися