Меру Харкова пропонували здати місто

Градоначальник вважає за краще просто ігнорувати такі повідомлення

Міський голова Харкова Ігор Терехов розповів, що отримував повідомлення із пропозицією здати своє місто. Про це він повідомив 8 березня у ефірі українського телемарафону.

За словами градоначальника, у повідомленні, що надіслали російські загарбники, йому запропонували не доводити ситуацію у місті до гуманітарної катастрофи. Щоб нібито цього не сталося, меру було запропоновано співпрацю та обговорення гарантій безпеки. У повідомленні було посилання, яке веде на певний Telegram-канал, де, за задумом окупантів, Терехов мав спілкуватися з ними.

Міський голова своєю чергою просто ніяк не відреагував на це повідомлення, давши тим самим зрозуміти відправнику, що своє місто він не має наміру "здавати" під жодним приводом.

"Я отримав те саме повідомлення, що й чиновники з обласної адміністрації. Я не реагую на це. Про що ми можемо говорити?", - сказав Терехов.

Читайте також:

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• Ігор Терехов порадував харків'янок, які ховаються від бомбардувань та обстрілів у метро, та привітав їх з 8 березня, подарувавши букети. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

В Ізюмі окупанти зруйнували лікарню. Пацієнти вибиралися з-під завалів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися