"Наше місто стало невпізнанним": Терехов звернувся до харків'ян

Ігор Терехов записав відеозвернення, щоб підтримати харків'ян у скрутний момент

На сторінці міського голови Харкова Ігоря Терехова з'явилося відеозвернення, в якому він вкотре захопився духом та волею до перемоги, що є у харків'ян.

Міський голова зазначив, що два тижні війни у Харкові та Україні були неймовірними важкими для всіх. За цей період прекрасне місто змінилося до невпізнання.

"Розбиті будинки, школи, дитячі садки, лікарні... Це жахливо! Але наш ворог так і не зміг зламати наш дух", - сказав мер.

Терехов розповів, що спілкувався з людьми, які були евакуйовані із Північної Салтівки. Його дуже порадував і захопив їхній бойовий настрій.

"Вони, звичайно, злякані. Але той дух і та воля до перемоги, які в них є... це дорого коштує. Нас не зламати, ми обов'язково переможемо", - зазначив Терехов.

Також міський голова вкотре наголосив, що після закінчення війни місто буде повністю відбудовано і стане ще кращим і ще красивішим.

Читайте також:

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

• У Харкові через атаку російських окупантів сталася пожежа в одному з найбільших торгово-розважальних центрів. Опубліковано фото з місця події.

До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися