Окупанти обстріляли Чугуїв (ФОТО)

У Мережі опублікували фото наслідків

Місто Чугуєв, що в Харківській області, вкотре зазнало атаки з боку російських окупантів. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов.

У ніч на 10 березня на місто було здійснено авіаналіт. Внаслідок пригоди було пошкоджено житлові приватні будинки та багатоповерхівки, а також інші будівлі.

picture

Припарковане на вулиці авто було пошкоджено. На щастя, постраждалих та загиблих немає.

picture

Болвінов зазначає, що з початку війни було вбито 282 особи, які були жителями Харкова та Харківської області. З них 180 цивільних та, на жаль, 6 дітей.

"Такий злочин неможливо забути. Це складно усвідомити. Але ми працюємо далі заради живих", - зазначив Болвінов.

picture

Читайте також:

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися