Окупанти завдали авіаудару на Харківщині: загинула жінка (ФОТО)

Загиблої було 73 роки

По селищу Селекційне, що у Харківському районі, російськими окупантами було завдано авіаудару. Внаслідок пригоди загинула жінка похилого віку. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

За словами джерела, авіаудар по селищу Селекційне було завдано військовослужбовцями Збройних Сил Російської Федерації було завдано сьогодні, 10 березня. Внаслідок цього загинула 73-річна жінка. За попередніми даними, обстріл здійснено касетними бомбами.

picture

У прес-службі прокуратури Харківської області зазначили, що було розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

picture

Читайте також:

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

 До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

У РФ поширюють фейк про смерть Авакова у Харкові. Ексміністр внутрішніх справ України відреагував на подібні новини та записав відеозвернення до тих, хто їх поширює.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися