Ядерний тероризм: у Харкові окупанти здійснили бомбардування дослідницької ядерної установки

ЯПУ «Джерело нейтронів» вже вдруге зазнавало бомбардування

Військові РФ вкотре здійснили бомбардування дослідницької ядерної установки "Джерело нейтронів", що розташоване на майданчику Національного наукового центру "Харківський фізико-технічний інститут" у Харкові. Про це повідомили у Державній інспекції ядерного регулювання України.

За інформацією джерела, за попередньою інформацією ЯПУ "Джерело нейтронів" повністю знеструмлено, є поверхневі пошкодження будівлі. Цей перелік пошкоджень поки що не повний. Зараз інформація про наслідки пошкоджень уточнюється персоналом ЯПУ "Джерело нейтронів".

Зазначається, що 6 березня ЯПУ "Джерело нейтронів" вже бомбардувалося. У Державній інспекції ядерного регулювання України назвали дії російських окупантів ядерним тероризмом.

Читайте також:

Жителів Харківської області попереджають про "небезпечне авто", яке їздить містом. Про всіх підозрілих людей просять одразу повідомляти в поліцію. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Російські окупанти в черговий раз обстріляли місто Балаклію, що на Харківщині. В результаті снаряд потрапив до житлового багатоповерхового будинку, після чого почалася пожежа. Рятувальники показали фото з місця події.

Окупанти завдали авіаудару по одному з міст у Харківській області. Внаслідок пригоди загинула жінка похилого віку. Подробиці в нашому матреалі.

У харківському екопарку під обстрілами продовжують гинути тварини. Власник екопарку повідомив про те, що кілька днів тому загинули два кенгуру. Наразі тварин намагаються якнайшвидше евакуювати з небезпечної зони. Зазначимо, що сам екопарк знаходиться на лінії вогню, тому тварини перебувають у постійній небезпеці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися