Війна в Україні: загинув колишній проректор ХНУВС та його онука

Сьогодні, 11 березня, трагічно загинув колишній проректор Харківського Національного університету внутрішніх справ, полковник Валерій Іванович Московець та його онука. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів помічник начальника Харківського обласного управління Нацполіції В'ячеслав Марков.

За інформацією джерела, у місті Дергачі, що на Харківщині, загарбники вели обстріл. Російський окупант прямим попаданням потрапив у житловий будинок у Дергачах, де був Валерій Московець його 21-річна онука Анастасія.

Колеги загиблого висловили щирі співчуття сім'ї та рідним Валерія та Анастасії.

picture

Читайте також:

• У Харківській області містом роз'їжджає підозрілий мікроавтобус. У місцевих розпитують різноманітну інформацію. Попередньо це можуть бути шахраї, мародери або диверсанти. Містян просять бути максимально обережними. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Харків у черговий раз обстрілював російських окупантів. Нас їй раз ракета потрапила до п'ятиповерхового гуртожитку. У результаті на останньому поверсі будівлі почалася пожежа. Горіли шість кімнат. На місці події працювали працівники ДСНС.

  На Харківщині окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

• Військовополоненим російський льотчик, збитий українськими військовими, розповів, як бомбив Харків, Ізюм та Балаклію. Загалом він робив три вильоти. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися