На Харківщині ЗСУ знищили ще одну ворожу колону

У Чугуївському районі стоїть знищена колона військової техніки РФ

У Чугуївському районі Харківської області 11 березня ЗСУ знищили колоною військової техніки РФ. Про це розповів голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов.

Українська армія знищила танки, бойові машини, паливозаправники та військових РФ. При цьому Синєгубов зазначив, що ворожі війська покидали техніку та втекли до лісу.

Контекст:

 В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня.

• У Харкові війська РФ обстріляли ринок. Загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих знайшли рятувальники під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

• Ізюм знаходяться в оточенні ворога. Попри це, за допомогою бійців тероборони вдалося евакуювати 250 людей. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

 Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися