Переховувався у лісах: біля Харкова зловили російського окупанта (ВІДЕО)

Російський військовослужбовець переховувався в лісах, але при спробі повернутися до Росії його затримали на блокпосту

Українським військовим вдалося затримати ще одного російського окупанта, котрий прийшов воювати до нашої країни. Про це повідомляється на сторінці "Управління СБ України у Харківській області" у Facebook.

Затриманий розповів, що на початку лютого військовий ешелон вирушив у місто Курськ для проходження навчань. Після прибуття до міста було розбито табір, де протягом 20 днів були заняття. Після чого було повідомлено про те, що навчання закінчено.

"Нам сказали, що ми вирушаємо до міста Білгорода, а з нього військовим ешелоном ми повинні були повернутися. Після прибуття до Білгорода нам сказали, що навчання продовжуються і ми висунулися у бік кордону України. Після того як ми перетнули кордон, нас обстріляли", - сказав окупант.

Після цього, за словами затриманого, всі почали розуміти, куди вони потрапили та почали намагатися йти назад. Проте зробити це не вдалося.

"Вийшла людина з броньованого УАЗика, не за військовою формою, і сказала, що всі, хто рушить назад, отримає чергу в спину. Тим же, хто виживе, загрожує в'язниця терміном на 25 років. Після цього колона рушила вперед", - додав затриманий.

Ближче до ночі першого дня нападу колона рушила в бік Харкова і була знищена. Російський військовослужбовець зазначив, що його машину було знищено також. Після цього він деякий час блукав по території комплексу, а потім пішов у ліс. З лісу він вийшов одразу на блокпост, де й був затриманий.

Читайте також:

У Харківській області російські окупанти пограбували відділення поліції. Загарбники зламали всі двері у службових кабінетах відділу поліції, а також винесли деякі речі.

14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися