Авіаудар по Харкову: зруйнований житловий будинок (ВІДЕО)

Інформація про жертв та постраждалих уточнюється

Сьогодні, 14 березня, російськими окупантами було завдано чергового авіаудару по Харкову. В результаті в центрі міста було зруйновано житловий будинок. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, руйнування у чотириповерховому житловому будинку сталося без подальшого горіння. Від ДСНС на місце події було залучено 22 особи та 5 од. техніки.

Інформація про жертв та постраждалих наразі встановлюється. На цей момент рятувальники продовжують працювати на місці події та проводять пошукові роботи, розбирають завали будинку, що обвалився.

У пресслужбі опублікували відео з місця події.

.

Читайте також:

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

У РФ поширюють фейк про смерть Авакова у Харкові  Ексміністр внутрішніх справ України відреагував на подібні новини та записав відеозвернення до тих, хто їх поширює.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися