У Харківській області російські окупанти пограбували відділення поліції (ФОТО)

Загарбники зламали всі двері у службових кабінетах відділу поліції

Російські окупанти понад дві години перебували в ВП №11 Ізюмського РУП ГУНП у Харківській області. За цей час вони встигли зламати двері до кабінетів, зламати сейфи, а також викрасти деякі речі. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов.

За інформацією джерела, 6 березня з 01:30 до 04:00 загарбники були на території відділення поліції. Як пізніше з'ясувалося, двері до всіх службових кабінетів відділу поліції зламані, у кабінетах повний безлад, сейфи також були зламані.

Як зазначив Болвінов, окупанти викрали з кабінетів такі речі: канцелярські прилади, обігрівачі, жорсткі диски з комп'ютерів.

"Ми відновимо дані і купимо нове необхідне. Загарбники свою репутацію не відновлять ще довгі десятиліття. Кожний їхній злочин фіксується. Кожного чекає покарання", - пише Болвінов.

picture

Читайте також:

• У Харківській області знищили ворожу колону з паливом. Як передає автор відео, знятий на місці події, від окупантів залишилися лише кістки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові на територію державного авіаційного підприємства впав ворожий літак. Зазначається, що, за попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. У поліції опублікували світлини з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Російські окупанти знищують місто Ізюм. Обстріл триває друга доба. Місцеві жителі не мають змоги залишити укриття та бомбосховища. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися