21 день війни: російські окупанти продовжують безжально обстрілювати Харків

Минулої доби додалася ще одна "гаряча точка" на карті Харкова

Харківські рятувальники надали оперативну інформацію на ранок 16 березня. Ситуація, як і раніше, залишається дуже непростою, а у Київському, Шевченківському, Новобаварському та Немишлянському районах Харкова продовжуються аварійно-рятувальні роботи після чергового обстрілу окупантами. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС Харківської області.

Як передає джерело, внаслідок артилерійського удару по багатоповерхових будинках у Немишлянському районі міста було зруйновано кілька квартир, у яких, до того ж сталося загоряння. Рятувальники евакуювали людей із будинків. Пізніше під завалами виявили тіло загиблого.

Зазначається, що загалом за день з-під завалів живими дістали чотири особи. Також з-під уламків будівельних конструкцій дістали двох загиблих.

Також, за словами джерела, у ніч на 16 березня окупантами було завдано удару по одній із харківських шкіл. Зруйновано триповерхову частину будівлі на площі 800 кв.м. Відомо, що внаслідок події постраждала одна людина.

За підтвердженими даними, з початку війни у Харкові від дій російських окупантів загинуло понад 500 мирних людей. З них 88 були під завалами, звідки їх діставали рятувальники. Пошукові роботи не припиняються. Завдяки роботі рятувальників на місці зруйнованих споруд за весь час війни вдалося врятувати 189 людських життів.

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися