Ситуація у Харкові та області на 16 березня - ХОДА (ВІДЕО)

Українські бійці змусили противника відступити на колишні позиції

Українські військові продовжують тримати оборону і не дають ворогові просунутися на жоден метр. Про це повідомляє голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Губернатор розповів, що за останню добу російські окупанти зазнали ганебної поразки під Харковом та Руських Тишках. Противник був змушений відступити та опинився на колишніх позиціях.

Протягом доби загарбники завдали понад 50 ударів по районах Харкова. У ніч на 16 березня було завдано ракетного удару по одній із площ міста. За словами Синєгубова, окупанти з початку активних бойових дій використовували касетні, вакуумні бомби, крилаті ракети та "Іскандер".

Щодо гуманітарної частини, за останню добу було поширено 17 вагонів та дві фури харчових продуктів, одягу та медикаментів.

На сьогодні зелений коридор вкрай потрібен місту Ізюм, яке окупанти буквально рівняють із землею. Єдиний вихід – це евакуація, але російські військові практично щоразу влаштовують зрив зелених коридорів, у результаті чого людей вивезти немає змоги.

Синєгубов зазначив, що сьогодні "коридор" РФ не погодила. Робиться все, щоби провести евакуацію завтра.

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.



Джерело: https://t.me/synegubov/2652
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися