На Харківщині під обстрілами загинули мирні жителі

На даний момент відомо про трьох загиблих

Дергачівський район піддався обстрілам і бомбардуванням з боку російських окупантів. В результаті є жертви та постраждалі. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на інформацію голова Дергачівської громади В'ячеслав Задоренко.

Так, за словами Задоренка, 16 березня окупаційна армія інтенсивно обстрілювала житлові квартали селища Слатине. Відомо, що в результаті загинуло двоє людей, ще п'ятеро отримали тяжкі поранення.

Ближче до вечора того ж дня окупанти почали обстрілювати місто Дергачів. Було зруйновано кілька приватних будинків. На цей момент відомо про одного загиблого. Люди, які переховувалися від обстрілів у підвалах, опинилися під завалами. Працівники ДСНС зараз здійснюють заходи щодо порятунку цих громадян та ліквідації наслідків ворожих бомбардувань.

Задоренко також повідомив, що попри обстріл, у Дергачівському районі продовжують приймати та надавати гуманітарну допомогу. Так, наприклад, центральна лікарня отримала необхідні медикаменти, а представники міської влади разом із волонтерами займаються розвезенням продуктів.

picture

16 березня харчові продукти були розвезені містом Дергачі, а також доставлені до села Болібоки, Ємці, Замірці, Маслії, Білаші, а також до Безруковського, Слатиського та Прудянського старостинських округів.

Також свою роботу продовжують виконувати комунальники. Наразі служби ЖКГ працюють над відновленням комунікацій у Дергачах та загалом.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися