У Харківській області лагодять дороги (ФОТО)

У Харківській області шляховики почали проводити аварійний ямковий ремонт за основними коридорами гуманітарних вантажів та цивільного населення. Про це повідомляється на сторінці "Служба автомобільних доріг у Харківській області" у Facebook.

Так, за інформацією джерела, з настанням сприятливих погодних умов, попри дуже непросту ситуацію, харківські шляховики розпочали ремонт доріг.

picture

Протягом останніх чотирьох днів виконуються роботи з ліквідації ям холодною асфальтобетонною сумішшю на дорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський на відрізку від м. Люботин до м. Валки та на М-29 Харків-Красноград-Перещепин по Красноградському району.

picture

Читайте також:

У Харкові під обстрілом загинув в'язень нацистської Німеччини. Романченко потрапив до Бухенвальда в 1942 році, а в наступні три роки пройшов концтабори Пенемюнде, Дора-Міттельбау та Берген-Бельзен.

Чому російські окупанти так наполегливо і таким звірячим чином, із варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюма. Після Перемоги України трофеї будуть розміщені на горі Крем'янець як історичний експонат.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися