У Харкові з військової частини вкрали зброю та боєприпаси (ФОТО)

Викрадена зброя була схована у схованку

У Харкові в перший день війни з військової частини було викрадено зброю та бойові припаси. Майже через місяць злочинця затримали українські військові. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

24 лютого, у день, коли в Україні почалася війна, 40-річний харків'янин, незаконно перебуваючи на території військової частини, безпідставно заволодів зброєю та бойовими припасами. Чоловік украв 3 гранати РГО, 2 автомати АК-74 та 960 набоїв. Викрадений злочинець сховав у схованку, неподалік військової частини.

picture

22 березня зловмисник повернувся до схованки та забрав раніше викрадену зброю та боєприпаси. Далі під час переміщення його було затримано бійцями ЗСУ та працівниками Національної поліції України на одній із вулиць Харкова.

Затриманому повідомлено про підозру 40-річному харків'янину за фактом незаконного носіння та зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

picture

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, як проходить життя городян у підземках. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у місті та області станом на 23 березня.

У блокадному Ізюмі люди пройшли 15 км під ворожими обстрілами, щоб залишити місто. Таким чином вдалося евакуювати із міста вісім людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися