"Південно-східний регіон Харківщини стає другою Чорнобаївкою", - Повітряне командування "Схід"

День у день ворожі війська втрачають свої літаки

Сьогодні над Харківщиною воїни протиповітряної оборони "приземлили" ще два ворожі літаки, які несли смерть мирним містам. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Повітряне командування "Схід".

За словами джерела, Південно-Східний регіон Харківщини потроху перетворюється на Чорнобаївку. Завдяки зенітним ракетним комплексам Повітряних Сил уже традиційно день у день на цьому напрямку ворог втрачає свої літаки.

Нагадаємо, що Чорнобаївка – село на Херсонщині, де російські окупанти разом зі своєю технікою вже дев'ять разів ставали мішенню для наших військових. Сьогодні радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповів про вихід "9-ої серії серіалу "Чорнобаївка", де українські військові вкотре розгромили ворога на аеродромі.

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюма. Після Перемоги України трофеї будуть розміщені на горі Крем'янець як історичний експонат. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У блокадному Ізюмі люди пройшли 15 км під ворожими обстрілами, щоб залишити місто. Таким чином вдалося евакуювати із міста вісім людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися