На Харківщині серед місцевої влади опинилися зрадники

Зрадники активно розповсюджували фейкову інформацію серед місцевого населення та закликали людей співпрацювати з окупантами

ДБР продовжує ефективну боротьбу з колаборантами - у місті Ізюм, що на Харківщині, викрито чергових зрадників. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Як передає джерело, у державній зраді підозрюють колишнього мера міста, а також двох чинних депутатів Ізюмської міської ради. Також серед підозрюваних виявився колишній співробітник поліції. Співробітники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом державної зради.

Зазначається, що зловмисники перейшли на ворожу сторону і стали допомагати російським окупантам "зливом" інформації про розташування військ ЗСУ, місцевих активістів, підприємців, учасників тероборони та членів їхніх сімей.

Крім того, було встановлено, що зрадники активно розповсюджували фейкову інформацію серед місцевого населення. Також тиражували фейки про нібито здачу українською владою Києва, Харкова та Ізюма. Колаборанти також закликали місцевих жителів до співпраці із загарбниками.

Читайте також:

Що робити під час отримання сигналу "Хімічні зараження". У Харківській обласній військовій адміністрації опублікували докладну інструкцію.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Військові РФ грабують будинки в Харківській області, а потім вивозять чужі речі до Білгорода. Крім того, окупанти іноді поселяються в будинках людей, виганяючи їх із власного житла.

• У Харкові російські окупанти обстріляли супермаркет та термінал аеропорту. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися