Обстріляли з "Градів": у Харкові зруйновано ще одну школу

Про постраждалих внаслідок обстрілу школи не повідомляється

За місяць війни в Україні 566 навчальних закладів постраждали від бомбардувань та обстрілів, 73 із них зруйновані повністю. Минулої ночі в Харкові окупанти зруйнували ще одну школу. Про це повідомила уповноважена Верховна Рада Людмила Денісова у своєму Telegram-каналі.

Омбудсмен розповіла, що загарбники за ніч завдали ракетних ударів по Луцьку, Рівному, Житомиру, Харкову, Києву, Сєвєродонецьку та Рубіжному. Маріуполь – під килимовими бомбардуваннями.

Одна з харківських шкіл була обстріляна окупантами із "Градів". Про постраждалих не повідомляється. В інших містах було обстріляно житлові будинки. Відомо про загибель однієї людини. Наразі точна кількість жертв встановлюється.

Також Денисова наголосила, що населений пункт Криворізького району отримав удар системою залпового вогню "Торнадо-С". Відомо, що ракету було оснащено забороненими касетними боєприпасами. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Читайте також:

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.

У Харкові обстріляли національний університет внутрішніх справ. У поліції показали, як виглядає зруйнована будівля зсередини. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Російські окупанти зруйнували харківський ВНЗ. Університет, який навчав будувати та створювати нове, сьогодні виявився практично знищеним. У Мережі опубліковано фото.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися