У Харківській області окупанти застрелили чоловіка у його гаражі (ФОТО)

Один із російських військових вистрілив у чоловіка з автоматичної зброї

У смт Чкаловське, що у Чугуївському районі, сталося вбивство мирного мешканця. Чоловіка застрелили російські окупанти у його гаражі. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, учора, 15 березня, військовослужбовці ЗС РФ увійшли до гаража 30-річного місцевого жителя. Побачивши чоловіка, один із російських військових зробив у нього постріл з автоматичної зброї. Постраждалий помер дома.

picture

Після того, що сталося, окупанти забрали у померлого телефон, гроші і заволоділи його автомобілем Volkswagen T4 і втекли.

У пресслужбі зазначають, що за цим фактом розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування продовжується.

picture

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

• У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березняУкраїнські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

•   У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися