Нічний обстріл у Харківській області: жінка врятувала свою доньку ціною власного життя

4-річна дівчинка отримала поранення

У ніч проти 17 березня окупанти вчинили обстріл у місті Мерефа, а також у Золочівській міській громаді. В останній було обстріляно житловий масив. Про це йдеться у пресслужбі Нацполіції України.

У місті Мерефа ворожі ракети потрапили до школи, будинку культури, а також наукової установи. За попередніми даними, серед населення внаслідок пригоди жертв та постраждалих немає.

picture

Руйнування цієї ночі також зазнала Золочівська громада. Окупанти обстріляли житловий масив. У поліції повідомляють, що внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Дитина залишилася живою, отримавши поранення. Також було поранено одного чоловіка.

"Ворог підступно атакує мирні селища та міста вночі, застосовуючи авіацію, ракетні установки. Але любов українського народу до вільної та незалежної України не зламати", - зазначили у пресслужбі Нацполіції.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

• 17 березня одне з міст Харківської області отримає гуманітарну допомогу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися