Ситуація у Харкові та області на 30 березня - ХОДА

Окупанти постійно продовжують обстріл міста та області

За останні доби ворожі війська завдавали Харкова та Харківської області артилерійські, мінометні обстріли, обстріли з РСЗВ, всього – 39 разів. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За словами губернатора, обстріли велися за такими районами: Салтівка, Олексіївка, Холодна Гора, ХТЗ, Чугуїв, Дергачі. Крім того, було зафіксовано близько 180 обстрілів супротивником із РСЗВ типу "Град".

Обстріли будинків та будинків призвели до пожеж у Шевченківському районі, Київському, а також на Салтівці. Було пошкоджено житлові будинки, об'єкти торгівлі та інші об'єкти цивільної інфраструктури, жертв та постраждалих немає.

За даними Штабу оборони, ворожої авіації містом Харків не спостерігали. Але продовжується активність ворожих безпілотних літальних апаратів, які розвідують позиції підрозділів ЗСУ, ТРВ та НГУ.

Наразі ведуться активні бої в Ізюмському напрямку. У цьому районі Збройні Сили за добу збили 1 винищувач та 1 безпілотник ворога.

Читайте також:

Читайте також:

• Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера. Детальніше читайте на нашому сайті. 

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.


• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/2767
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися