Ситуація у Харкові та області на 5 квітня - ХОДА

За добу по Харкову та області було завдано 54 удари з різних видів зброї дальньої дії

Російські окупанти продовжують обстрілювати місто та область. Внаслідок обстрілів постраждали та загинули люди, були пошкоджені житлові будинки. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Так, за останню добу ворог завдав 54 удари з різних видів зброї дальньої дії: артилерійські удари, мінометні та танкові обстріли, обстріли з РСЗВ. Постраждали райони Салтівки, П'ятихатки, Олексіївки, Холодної Гори, Дергачі, Барвінкового, Чугуїв.

Повідомляється, що є постраждалі та загиблі внаслідок обстрілу вдень 4 квітня. У Харкові та районі - 4 загиблих, 3 особи госпіталізовано. У Чугуївському районі – 2 загиблих, 5 людей поранено.

Загарбники у Барвінковому обстрілами пошкодили житлові будинки, автомобілі та сільгосптехніку. Мешканцям рекомендують евакуюватись поїздами. Людям, які проживають у Лозовій, також рекомендують убезпечитися та евакуюватися. Через населений пункт курсують безкоштовні поїзди.

У Харкові на сьогодні продовжують видавати гуманітарну допомогу. Нагадаємо, що пункти видачі знаходяться у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти".

Також Олег Синєгубов наголосив, що Харківщина готова до будь-яких сценаріїв, наші збройні сили України на позиціях та обороняють область.

Читайте також:

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.



Джерело: https://t.me/synegubov/2809
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися