У Харківській області очікуються важкі бої

Людей просять евакуюватися

Жителів Харківщини попереджають, що в області будуть складні бої. Про це повідомляється у Telegram-каналі Збройних Сил України.

За інформацією джерела, опублікованої вдень 6 квітня, незабаром у Харківській, Донецькій та Луганській областях відбуватимуться тяжкі бої. Усіх, хто має можливість, просять негайно евакуюватися зі своїх міст чи сіл.

Водночас ЗСУ просить людей зберігати спокій та не піддаватися паніці. Важливо пам'ятати, що паніка це те, на що розраховує ворог.

Раніше глава Офісу президента Олексій Арестович повідомляв, що в районі Ізюма йде важка "метушня", бо це місце, з якого російські окупанти збираються з півночі оточувати наші війська в зоні ООС. Водночас він наголосив, що Харків загарбники "взяти" ніяк не зможуть.

Читайте також:

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• На Харківщині російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.



Джерело: https://t.me/zsuwar/10230
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися