На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині: затримано одного з учасників злочину (ВІДЕО)

П'ятеро спільників затриманого втекли на тимчасово окуповану ворогом територію

Харківським поліцейським вдалося впіймати чоловіка, який брав участь у вбивстві людей. Його спільників продовжують розшукувати. Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції.

За інформацією джерела, 23 березня у Великобурлуцькому районі Харківської області шестеро молодих людей викрали із фермерського господарства техніку із зерном. Після цього власник цієї техніки, а також його працівники почали переслідувати зловмисників. Тоді вони кинули техніку та втекли. Однак вже невдовзі повернулися, щоби помститися.

Наголошується, що злочинці зробили засідку на під'їзді до села. Щойно авто заїхало до населеного пункту, його розстріляли з автоматичної зброї, якою заволоділи з розбитої військової колони.

Після цього вбивці перевезли машину в інше місце та підішли. У салоні перебували троє загиблих – 1967, 1993 та 2004 років народження. Здійснюючи підпал автомобіля, злочинці хотіли видати смерть своїх жертв, як смерть в результаті обстрілу окупантами.

Одного зі зловмисників вдалося затримати у Полтаві. За даними поліцейських, п'ятеро його спільників втекли на тимчасово окуповану ворогом територію.

Затриманому повідомили про підозру. За скоєний злочин йому та його поплічникам загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк від 10 до 15 років або довічне.

Читайте також: 

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Дівчата з Харківської області, які вижили після звірств окупантів, розповіли про те, що з ними робили російські військові.

• Місто в Харківській області залишилося без світла та зв'язку. Людей просять евакуюватись.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися